Ionel Dancu
1048 vizualizări 11 oct 2018

„Să le fie de bine. Să facă ce vor ei şi toţi românii să audă că vor să susţină homosexualii din România. Este extraordinar, mie îmi face o reclamă de nu mai pot. Eu îi apăr împotriva homosexualilor pe toţi românii din ţara asta, 87% credincioşi, cu familii. Eu vreau ca în ţara asta familia să fie din bărbat şi femeie. Restul nu mă priveşte. Nu pot să-mi ia niciodată credinţa mea, concepţia mea, Pro Democraţia sau o minoritate de homosexuali. E treaba lor cum vor să trăiască, dar niciodată nu vor putea să îmi impună mie, în viaţa vieţilor lor, să fac eu cum vrea o minoritate, am trăit în familia mea românească, tradiţională, cu bunic preot”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Acesta a adăugat că homosexualitatea este „o deviaţie sexuală” şi ca medic apreciază că reprezintă o „chestiune maladivă”, ţinând să precizeze că declaraţiile sale sunt politice şi astfel sunt apărate de imunitate.

„E dreptul lor să se plângă unde vor. Asta e concepţia mea de medic. Eu aşa cred, că nu este ceva normal, asta e concepţia mea şi e declaraţie politică, toate declaraţiile politice sunt supuse imunităţii. Este o declaraţie politică, este crezul meu. Eu cred că această chestiune este o deviaţie sexuală şi trebuie tratată ca atare. Nu am spus că nu le accept drepturile, că îi tratăm ca animale, nu. Sunt oameni, au deviaţie sexuală, eu ca medic o consider că este o chestiune maladivă, aşa consider eu, este treaba mea. Că nu le convine, că se plâng ei, e problema lor, nu am nimic cu ei. Dar nu vreau să mă condiţioneze pe mine, ca majoritate şi ca om normal la cap că trebuie să fie oamenii ca ei, nu. Nu poate să facă dictatura minorităţii, să ne impună reguli”, a precizat Rădulescu.

Asociaţia Pro Democraţia a sesizat, miercuri, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu, prin care ar fi discriminat comunitatea LGBT, declarând că homosexualitatea este o boală ce trebuie tratată.

Potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, Asociaţia Pro Democraţia club Braşov a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cerând sancţionarea acestei declaraţii, în baza art. 2 (alin 1) şi art.15 din Ordonanţa Guvernului 137/2015.

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a declarat, după eşecul referendumului pentru familie, că nu a acceptat niciodată căsătoria dintre doi bărbaţi şi două femei şi consideră că orientarea lor este o "aberaţie sexuală". Mai mult parlamentarul a afirmat că homosexualii se nasc aşa, exact cum un om se naşte cu o maladie.

Citește și: