Raluca Lazaroi
424 vizualizări 30 iun 2019

Un scandal izbucnit, sâmbătă noaptea, pe fondul consumului de alcool, s-a sfârşit tragic pentru un tânăr de 24 de ani care a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un briceag de un tânăr de 17 ani cu care s-a certat.

Incidentul s-a petrecut aproape de locuinţa unui preot din oraş, iar soţia acestuia a fost cea care a sunt la 112.

Iniţial, cei doi tineri s-au certat pe terasa unui bar din oraşul Liteni însă conflictul a fost aplanat de ceilalţi clienţi. Mai târziu, după ce tânărul de 24 de ani a părăsit localul, a fost urmărit de adolescentul de 17 ani şi înjunghiat de mai multe ori.

Deşi avea hemoragie puternică, tânărul înjunghiat a reuşit să ajungă până în apropierea casei preotului din localitate, unde a căzut la pământ. Alertată de gălăgie, soţia preotului a ieşit afară să vadă ce se întâmplă şi l-a găsit pe tânăr, ea fiind cea care a anunţat poliţia.

„A fost un conflict spontan între doi tineri, pe fondul consumului de alcool. Unul dintre tineri l-a înjunghiat pe celălalt cu un briceag, de mai multe ori. Incidentul s-a petrecut pe stradă, în apropierea locuinţei unui preot din oraş, soţia acestuia fiind cea care a alertat poliţia. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore”, a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, adolescentul de 17 ani urmând să fie prezentat instanţei, luni, cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Foto: Mediafax Foto / Remus Badea

 

Citește și: