Raluca Lazaroi
201 vizualizări 28 aug 2019

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Havârna, judeţul Botoşani, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a sechestrat şi violat o localnică şi apoi le-a spus poliţiştilor că nu ştie unde e femeia. Poliţişti au văzut-o în locuinţa bărbatului, l-au imobilizat pe agresor şi au pătruns în casa acestuia unde au găsit-o pe femeie plină de vânătăi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Botoşani, poliţiştii din Havârna au fost sesizaţi marţi de către un bărbat că mama sa, de 72 de ani, a dispărut de acasă de două zile. Femeia a fost găsită într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani. Iniţial, bărbatul a negat că femeia este la el acasă, dar poliţiştii au văzut-o pe geam, moment în care l-au imobilizat pe bărbat.

Femeia de 72 de ani avea urme de violenţă pe trup şi a declarat că, timp de două zile, a fost sechestrată, violată şi bătută de bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul intrase în casa victimei şi a răpit-o.

„În perioada 25-27 august, prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol. Faţă de bărbatul de 47 de ani s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul Poliţiei.

 

Citește și: