Vasile Magradean
148 vizualizări 4 oct 2019

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare va declanşa, luni, o anchetă la şcoala gimnazială din Călineşti Oaş, unde directoarea a fost acuzată de părinţi că a agresat un elev de 10 ani, căruia i-ar fi rupt hainele de pe el.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Adriana Dîngă, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că directoarea unităţii şcolare a susţinut că l-ar fi prins pe băiat de bluză ca să nu cadă şi să se trântească de podea şi în acest context i s-ar fi rupt tricoul.

„ISJ Satu Mare va declanşa luni o anchetă la şcoala gimnazială Călineşti Oaş, o comisie fiind constituită de inspectorul şcolar general pentru verificarea situaţiei. Ancheta a fost declanşată în urma sesizării unor părinţi, directoarea fiind acuzată de agresiune verbală şi fizică la adresa unui elev de 10 ani din clasa a IV-a, unde este învăţătoare, şi că i-ar fi rupt acestuia hainele. Directoarea a susţinut că l-ar fi prins pe băiat de bluză ca să nu cadă şi să se trântească de podea şi în acest context i s-ar fi rupt tricoul. În funcţie de rezultatele anchetei se vor lua măsuri de sancaţionare”, a spus Dîngă.

Potrivit acesteia, rezultatele anchetei vor fi comunicate în cursul săptămânii viitoare.

 

Citește și: