Vasile Magradean
168 vizualizări 10 dec 2019

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul 112.

„Marţi, am fost sesizaţi prin numărul 112 despre două persoane decedate în Bârsăul de Sus, este vorba despre două femei găsite într-o locuinţă. Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit, din primele cercetări, că există suspiciuni de omor, astfel că s-a deschis un dosar penal. Ancheta este condusă de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, a spus Nagy.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Marius Iancu, a declarat la rândul său că la faţa locului se află un procuror care cercetează modul în care s-a produs tragedia.

„Trupurile celor două femei prezintă leziuni, existând suspiciunea de omor în ambele cazuri”, a subliniat Iancu.

Criminaliştii prelevează probe care să ajute de identificarea autorului sau a autorilor, iar corpurile neînsufleţite vor fi duse la morga Spitalului Judeţean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor deceselor.

Primarul comunei Bârsău, Traian Ciurdaş, susţine că cele două femei, cu vârste de 53 şi 65 de ani, erau vecine şi că, în momentul în care au fost ucise, ele se aflau în aceeaşi casă. Potrivit acestuia, faptaşii ar fi fost prinşi, fiind vorba de doi bărbaţi din Debreţin, Ungaria.

 

Citește și: