Departamentul Corespondenţi - Mediafax
1619 vizualizări 17 mai 2018

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Română, poliţiştii din Covasna au fost sesizaţi de tatăl adolescentului că fiul său ar fi fost victima unor agresiuni sexuale.

„Din primele verificări s-a stabilit că victima, un minor în vârstă de 17 ani, ar fi întreţinut raporturi intime, împotriva voinţei sale, cu fratele său vitreg în vârstă de 36 de ani, acesta din urmă realizând fotografii şi filmuleţe în timp ce ar fi săvârşit faptele”, se arată în comunicatul citat.

Agresorul a fost identificat şi reţinut la unul din punctele de trecere a frontierei, existând indicii că acesta intenţiona să părăsească ţara pentru a se sustrage cercetării penale.

În urma percheziţiei la domiciliul celui acuzat de viol, oamenii legii au ridicat mai multe echipamente IT (PC, laptop, medii de stocare), care sunt probe în dosar.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate-Covasna, sub coordonarea DIICOT Covasna, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: