Florin Zafiu
115 vizualizări 3 sep 2019

Florin Alexem fostul adjunct al IPJ Olt, a ieşit din sediul IGPR după trei ore de când s-a prezentat în faţa colegilor săi. Alexe nu a vrut să facă declaraţii în faţa jurnaliştilor prezenţi acolo.

„Nu fac declaraţii de presă, avem purtător de cuvânt”, a spus Alexe.

Acesta a alergat până la maşină, cu jurnaliştii după el, fără să facă declaraţii.

Pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, a fost audiat timp de aproape 6 ore la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceşanu, pentru a-i cere informaţii cu privire la o maşină.

Remus Rădoi spune că, din punctul său de vedere, Poliţia nu a greşit cerându-i ajutorul, ba mai mult, trebuia să solicite sprijin din mai multe părţi.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă.

 

Citește și: