Loredana Ficiu
1459 vizualizări 11 sep 2019

După ce iniţial a spus, la 112, doar că a fost urmărită de cei trei bărbaţi, la sediul Poliţiei, tânăra a mărturisit că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale în timp ce se afla pe malul Dunării, lângă Drobeta Turnu Severin şi a depus plângere împotriva agresorilor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi precizează că echipajul a ajuns la faţa locului în cinci minute de la sesizare.

„La sediul Poliţiei, victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol, a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reţinerea celor trei tineri. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol şi viol, cei trei bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mehedinţi”, a declarat, corespondentului Mediafax, Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Cercetările sunt făcute sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că totul ar fi pornit după ce tânăra ar fi hotărât să se întâlnească cu unul dintre ei, pe care îl cunoştea, însă la întâlnire au venit şi cei doi prieteni ai acestuia.

Informaţiile iniţiale arătau că fata a sunat la 112, în timp ce se afla pe marginea Dunării, lângă oraşul Drobeta Turnu Severin, spunând că este urmărită, iar apoi fost violată.

 

 

 

Citește și: