Laura Petrescu
895 vizualizări 11 aug 2017

Potrivit Poliţiei Buzău, un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a mers, joi seară, cu familia, într-un centru comercial din municipiu.

După ce a ieşit din maşină, în parcarea subterană a complexului, poliţistul a găsit într-un cărucior pentru cumpărături un portmoneu în care se aflau mai multe documente, carduri bancare, dar şi 2.500 de lei, potrivit IJP Buzău.

Poliţistul şi-a anunţat colegii care erau de serviciu şi le-a predat acestora portofelul, în vederea identificării şi predării către proprietar.

“Din verificări a reieşit că este vorba de un buzoian în vârstă de 52 de ani, care-şi uitase bunul după ce transportase cumpărăturile la autoturism şi care, între timp, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, în vederea sesizării situaţiei”, arată Poliţia Buzău.

Poliţistul care a găsit portofelul are 36 de ani şi lucrează la Poliţia Municipiului Buzău - Biroul Ordine Publică, fiind încadrat la începutul acestui an, în urma concursului de recrutare a personalului din sursă externă.

Citește și: