Silviu Bănilă
7036 vizualizări 2 aug 2018

Prescorniţoiu a distribuit mesaje pe diverse grupuri şi unul din ele sună astfel: "10 august, cea mai mare sărbătoare europeană. Se goleşte Europa de cerşetori, hoţi şi curve că se duc la protest în România".

"Vorbeam de hoţi, cerşetori şi curve. Cei ce muncesc nu vin la mitinguri. Cine se simte lezat...", a mai scris directorul instituţiei respective, când a fost atenţionat pentru jignirile crase la adresa românilor.

De asemenea, după ce a distribuit pe Facebook mesajul „Cum scad preţurile multinaţionalelor cum dă boala în animalele şi păsările ţăranului român", un utilizator i-a reproşat "Şi oare cine face posibil acest lucru. Nu cei de la guvernare?". Ei bine, la această replică, Prescorniţoiu a avut o reacţie halucinantă:  "Aici ai dreptate. N-au investit în tunuri cu apă şi pistoale cu şocuri electrice. Aşa ca să-i poată aştepta mai bine pe demonstranţii aceia care nu-şi plătesc impozitele aici, dar vin să se trateze aproape gratis! Când au plecat şi-au asumat! Să demonstreze acolo!"Alte mesaje SUBURBANE ale lui Prescorniţoiu:

- "Protest pentru susţinerea eroului diasporez. În faţa poliţiei se strigă de ore bune: Fără Muie nu plecăm."
- "Diaspora să înţeleagă că mitingul din 10 este împotriva unui guvern iubit de adevăraţii români. Nu fii trădător. Nu sprijini mafia."

În data de 2 august 2018, pagina de Facebook asociată lui Prescorniţoiu Cristian nu era accesibilă.

foto: realitateadevrancea.net

 

Citește și: