Gandul
13413 vizualizări 21 ian 2020

În septembrie 2017, Ţopescu l-a avut invitat, la Canal 33, pe deputatul Ludovic Orban, care a vorbit deschis despre familia sa.

„Merge pe 18. E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedep se, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă”, declara Ludovic Orban în 2017, la emisiunea Cristinei Ţopescu.

Soţia lui Orban, de profesie psiholog

Despre Mihaela Orban s-a vorbit foarte puţin. Ea este psiholog de meserie, iar cei care o cunosc o apreciază. Mihaela Orban este psihopedagog şi conduce o grădiniţă privată din Bucureşti.

De asemenea, Mihaela Orban este consilier în cadrul unei fundaţii care se ocupă cu educarea copiilor.

Citește și: