622 vizualizări 17 ian 2020

Pierderea în greutate a lui Adele a atras atenţia fanilor din întreaga lume, după ce au apărut fotografii cu artista pe o plajă din Anguilla, Caraibe.

Potrivit presei britanice, Adele a adoptat dieta Sirtfood, cunoscută pentru că provoacă o scădere a poftei de mâncare. Dieta include un plan de alimentaţie care include consumul de vin roşu şi ciocolată neagră în cantităţi mici. Se estimează datorită dietei, cântăreaţa a slăbit între 45 - 68 de kilograme.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar, în 2012, a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, doborând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA. Artista are, în total, 15 premii Grammy, dar şi un Oscar, primit în 2013, pentru piesa "Skyfall" de pe coloana sonoră a peliculei omonime.

Citește și: