Laura Petrescu
488 vizualizări 2 ian 2020

Un copil de 10 ani, care se afla la schi, a fost rănit, joi, pe o pârtie din Masivul Bucegi, în Sinaia, de un alt schior. Incidentul s-a petrecut la Cota 2000.

„Copilul a fost lovit de un schior, din spate. Nu l-a văzut, a fost din greşeală lovit. Era suspect de traumatisme, inclusiv la coloană, şi a fost solicitat elicopterul SMURD”, a spus Nae Cojanu, şeful Salvamont Sinaia.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Prahova au transmis că au deschis o anchetă în acest caz.

„Poliţia staţiunii Sinaia a fost sesizată de un lucrător Salvamont Prahova cu privire la faptul că un copil s-a accidentat la schi, pe pârtia Variantă din masivul Bucegi. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că un minor în vârstă de 10 ani care schia însoţit de tatăl său, ar fi fost accidentat în mod neintenţionat, de o persoană de sex masculin care schia în spatele acestuia. Persoana în cauză s-ar fi oprit să se intereseze de starea minorului. La momentul sosirii poliţiştilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent, identitatea acestuia nefiind stabilită”, anunţau reprezentanţii IPJ Prahova.

Ulterior, aceştia au transmis că bărbatul implicat în incident a fost identificat.

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sinaia, schiorul care a accidentat minorul de 10 ani, a fost identificat. Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Sinaia. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis joi seara Poliţia Prahova.

Citește și: