Raluca Lazaroi
329 vizualizări 7 dec 2019

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, în urma căderii, copilul a suferit leziuni neurologice foarte grave, iar medicii au declarat decesul sâmbătă dimineaţa.

„Copilul de 3 ani, care aseară a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în şoc traumatic în urma căderii de la înălţime, a decedat din păcate în această dimineaţă. Leziunile neurologice suferite au fost foarte grave, medicii declarând decesul în jurul orei 7.00”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Copilul şi bunicul său în vârstă de 62 de ani s-au dezechilibrat, au alunecat şi au căzut în scara blocului, de la etajul 2, vineri seara, fiind găsiţi de personalul medical inconştienţi şi în stop cardiorespirator.

Potrivit ISU Bistriţa Năsăud, după aplicarea manevrelor de resuscitare copilul şi-a revenit, a fost stabilizat şi transportat cu funcţii vitale la UPU-SMURD Bistriţa.

În schimb, organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului.

În acest caz şi Inspectoratul de Poliţie Bistriţa Năsăud a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care cei doi au căzut de la înălţime.

Citește și: