Firuta Flutur
318 vizualizări 24 nov 2019

"#STRAFORD & #Barking. Cele 2 secţii de votare din zona #Stratford şi secţia din zona #BARKING funcţionează la capacitate maximă: 15 membri, 13 tablete, 13 ştampile (STRAFORD) şi 14 membri, 12 tablete, 15 ştampile (Barking). Fiecare secţie are buletine de vot suficiente - 12.000. La cele 3 secţii menţionate au voat în primele 5 ore peste 3.000 de alegători. Există riscul unor uşoare aglomerări. Pentru a evita riscul să aşteptaţi 30-40 de minute pentru a vă exercita dreptul de vot, recomandăm celor care locuiesc în #DAGENHAM, #NEWHAM, #ILFORD, #ROMFORD, #BARKING, #STRATFORD, #ENFIELD să folosească una din celelalte 16 secţii din Londra", scrie Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, pe Facebook.

Potrivit sursei citate, cele mai apropiate sunt cele două secţii de votare de la ICR Londra 1 Belgrave Square şi Knightsbridge, Londra.

"Sunt uşor accesibile cu mijloace de transport în comun (între 50 de minute şi 1h20). În acest fel nu riscăm încărcarea secţiilor din zona #STRATFORD, foarte solicitate ieri", completează reprezentanţii Ambasadei.

În Londra au fost înfiinţate 19 secţii de votare, dintre care 12 în zona de nord a oraşului, o mare parte dintre ele înregistrând aproximativ 1.500 de alegători după două zile de vot.

 

Citește și: