Gandul
158 vizualizări 15 ian 2020

”În momentul în care aceste decizii au fost bune pentru oameni, eu, ca prim-ministru, şi membri ai Guvernului a trebuit să găsim soluţii pentru a le pune în practică. Eu cred cu tărie că dacă se doreşte, se poate realiza acest lucru”, a declarat Dăncilă, făcând aluzie la dublarea alocaţiilor pentru copii.

Dăncilă a mai spus că Iohannis a dat undă verde privitor la dublarea alocaţiilor.

„Eu cred că Guvernul trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi există destule soluţii. Dacă nu le găsesc, să sune la guvernul PSD, ca să pună în practică această decizie a Parlamentului”, a spus Dăncilă, întrebată dacă în timpul guvernării sale avea în vizor să dubleze alocaţiile copiilor.

Dăncilă a anunţat că nu va candida la congres pentru o funcţie de şefie în PSD, dar se va orienta spre a conduce Organizaţia de Femei.

„O să îl susţin pe Marcel Ciolacu (la congresul PSD, pentru funcţia de preşedinte – n.r.), o să susţin o echipă sudată, o echipă care vrea să se implice. (…) Mai departe, voi fi aşa cum am fost de fiecare dată, un om de echipă. Partidul are nevoie de unitate, este absolut necesar ca toţi să fim foarte uniţi, având în vedere că urmează alegerile locale şi că trebuie să obţinem un rezultat foarte bun”, a mai spus Dăncilă.

Citește și: