Vasile Magradean
410 vizualizări 17 oct 2019

Reprezentanţii IPJ Satu Mare au declarat, joi, că fac cercetări într-un dosar de omor, după ce au fost sesizaţi, miercuri că într-o fântână din localitatea Cămârzana a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

„În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că poliţiştii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei şi totodata pentru identificarea persoanei găsite decedată”, au au declarat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Primarul comunei Cămârzana, Florin Ionici, a declarat, joi, corespondentului Mediafax că bărbatul este un localnic de peste 80 de ani care a fost dat dispărut în luna noiembrie a anului trecut.

„A fost descoperit cadavrul într-o fântână nefolosită. O mână şi un picior erau legate cu sârmă de două găleţi cu nisip, ca să fie scufundat în apa fântânei, să meargă la fund. Poliţia cercetează, sunt audiate mai multe persoane, nu ştim dacă a fost omorât înainte de a fi aruncat în fântână”, a a declarat edilul.

 

Citește și: