Laura Cojocaru
2597 vizualizări 26 dec 2019

Cei doi tineri au filmat atacul şi au postat imaginile pe Instagram. Fraţii susţin că viceprimarul şi ceilalţi indivizi le-ar fi sechestrat iubitele şi i-ar fi ameninţat cu moartea.

Emi Pustea, unul dintre tinerii atacaţi, a povestit pe Instagram că proprietatea privată nu era semnalată şi că viceprimarul şi fratele acestuia au coborât dintr-o maşină şi au început să-i lovească.

Tânărul s-a filmat pe patul de spital şi a anunţat că îi va ataca în Instanţă pe viceprimar şi pe fratele acestuia.

Emi Pustea susţine că indivizii care i-au atacat, le-au distrus ATV-urile închiriate şi i-au lovit până când au leşinat:

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieseniului, cel ce stă în maşină şi îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru că am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dânsul sparge Atv-urile, blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în altercaţie, fiind la fel de revoltat şi pregătit sa atace. Tin sa menţionez atât: sechestrare, Ameninţare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal (fractura parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni navală peste fratele meu lovindu-l puternic în zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele şi pumnii ) şi cel mai important, motivul fiind tentativa de viol ,pentru că alt motiv de a leşina iubiţii unor fete şi a începe sa le tragi de geci spunându-le că nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic , te poţi crede cine vrei dar nu uita ca eşti un om!”, a scris pe Instagram tânărul.

„Când au ajuns colegii acolo au constat faptul că avusese loc un conflict între două persoane din Arieşeni şi doi tineri din Arad, care erau cu ATV-urile în zona respectivă, s-au agresat reciproc şi şi-au adresat ameninţări, iar două ATV-uri erau avariate. Cert este că a avut loc o altercaţie, în urma căreia cele două persoane din Arad au fost şi transportate la spital şi investigate medical. La noi au fost depuse plângeri de către toate persoanele implicate şi de către societatea care deţine ATV-urile", a declarat, pentru MEDIAFAX, Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in maşina şi îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercaţie fiind la fel de revoltat şi pregătit sa atace. Tin sa enţionez atât ,sechestrare ,Ameninţare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele şi pumnii ) şi cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leşina iubiţi unor fete şi a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic , te poţi crede cine vrei dar nu uita ca eşti un om !

A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on

Dec 25, 2019 at 11:22am PST

Citește și: