Silviu Bănilă
677 vizualizări 11 mar 2019

Mai mult de un an a făcut şedinţe de chimioterapie la Institutul Oncologic de la la Iaşi, însă a pierdut lupta cu boala. Dar, viaţa sa poate fi transpusă într-o carte: a supravieţuit unui accident rutier ce l-a ţinut în comă o săptămână, a fost nevoit să se retragă şi pentru a se întreţine a cărat saci cu faină la o fabrică de pâine.

Mai mult, în 2012, fostul goalkeeper a fost diagnosticat cu epilepsie. În urmă cu câţiva ani, Anton, originar din Moara Grecilor, Vaslui, se destăinuia pentru gsp.ro.

"23 august 1992. Am câştigat 3-0 cu Reşiţa acasă. Fusese ziua lui Eugen Neagoe şi ne-a invitat pe toţi la Popas Cişmeaua, la câţiva kilometri de Constanţa. M-am dus singur. Venise cumnată-miu la mine şi le-am zis în familie că nu întârzii mult, merg la ziua colegului şi vorbim după. Era toată echipa, lumea din conducere. Am băut bere, vin. La ora plecării, unii au luat taxiuri. Eu am urcat în maşina lui Neagoe, cu el şi cu Butoiu. Mai aveam 500 de metri până acasă şi… Şi m-am trezit după o săptămână”, spunea Ioan Anton pentru sursa citată.Citeşte continuarea pe ProSport

Citește și: