Vasile Magradean
87 vizualizări 25 oct 2019

Poliţiştii maramureşeni au declarat, vineri, că accidentul a avut pe DN1C, iar şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile.

„Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN1C, pe raza localităţii Valea Chioarului. La faţa locului s-a constatat că nicio persoană nu a fost rănită. Verificările au relevat că şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 43 de ani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a acroşat două autoturisme care circulau din sens opus, în coloana oficială. Şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Traficul rutier nu a fost blocat. Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca în funcţie de cele constatate să dispună măsuri legale”, au spus reprezentanţii IPJ Maramureş.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că cele două maşini acroşate făceau parte din coloana oficială a ambasadorului Chinei în România, Jiang Yu, care va participa vineri după-amiază la o întâlnire a filialei judeţene a Camerei de Comerţ şi Industrie România-China cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţ.

Citește și: