Loredana Ficiu
3583 vizualizări 18 ian 2019

Deoarece în sala lor era foarte frig, elevii din clasa a VII-a a Şcolii Gimnaziale ”Gheorghe Bibescu” din Craiova s-au mutat într-un laborator de biologie. Iritată de hotărârea acestora, administratorul şcolii a făcut o adevărată criză de isterie, jignind şi ameninţându-i pe copii.

”Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig aici şi stai acasă. Dar nu vă e puţin ruşine aşa?” striga femeia  Adică v-au crescut pretenţiile, dar ca să păstrăm, nu păstrăm nimic? Stai fată jos, stai jos că te văzui, stai jos! Chiar nu vă e ruşine? Să vă crească pretenţiile într-o nesimţire, în condiţiile în care voi nu păstraţi nimic? Aţi făcut clasa aia, e deplorabilă, e mizeră, aţi vopsit bănci! Să puneţi mâna să plătiţi tot mobilierul de acolo!“

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj Nicoleta Liţoiu confirmă incidentul şi anunţă că o comisie va verifica la şcoală ce s-a întâmplat. Deja a fost demarată şi o anchetă internă. Se pare că totul a pornit de la o defecţiune a caloriferelor, iar elevii - împreună cu diriginta lor - au găsit soluţia mutării în laboratorul de biologie.

”A fost o ieşire, regretă şi dumneaei atitudinea şi limbajul. Nu a mai avut probleme. A fost o lipsă de comunicare între diriginta clasei şi doamna administrator şi de aici s-a iscat cred, referitor la mutatul elevilor în laboratorul de biologie. Suntem cu o anchetă în desfăşurare şi vom respecta cadrul legal,” a declarat Verginica Roşca, directorul şcolii din Craiova.

foto: youtube.com

 

Citește și: