Dan CARBUNARU
5513 vizualizări 17 feb 2011

Poliţistul dat afară după ce în presă au apărut fotografii în care mânuia pistolul, la o petrecere dintr-un club, este anchetat pentru trafic cu minore. Alin Remus Patrichi plasa minore pe care le obliga să se prostitueze, unor clienţi printre care se numărau colegi din Poliţie şi Jandarmerie.

Infracţiunile pentru care este acuzat s-au petrecut şi în timpul activităţii sale de poliţist. Patrichi este reţinut de către procurorii vasluieni şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

Prostituate racolate în uniforma de poliţist

"Căuta fete de 15, 16 ani, majoritatea din zona în care el patrula ca agent de ordine publică", ne-au declarat surse din cadrul Serviciului de combatere a crimei organizate Vaslui.

"Pe unele le făcea la început iubite, după care le propunea să câştige bani. Pe altele le aborda direct, în uniformă. Cunoştea bine zona, alege mai ales fete de liceu care veneau de la ţară şi aveau probleme materiale. Minorele acceptau şi apoi chiar se lăsau de şcoală, pentru că dădeau de gustul banului. Aveau un client pe zi, dar uneori chiar mai mulţi. Cea mai mare parte din bani îi oprea Patrichi, ele primeau câteva sute de mii de lei vechi", au declarat aceleaşi surse pentru gândul.

Tariful încasat era cuprins între 50 şi 100 de RON.

Cei mai mulţi dintre clienţi erau din rândul colegilor din poliţie sau jandarmerie, pe care îi cunoştea agentul. După ce a fost dat afară din Poliţie, Patrichi şi-a intensificat activităţile, devenind un adevărat proxenet.

Dat afară după ce a făcut striptease în timpul serviciului

Remus Patrichi a fost dat afară din poliţie în toamna anului trecut, după ce în presă au apărut fotografii în care făcea striptease, alături de un jandarm. Cei doi oameni purtau uniforme şi îşi fluturau pistoalele la o petrecere dintr-un club.

"Stripperii" erau în timpul serviciului şi ar fi trebuit să patruleze împreună pe străzile din Vaslui. Ei au intrat într-un restaurant de la marginea oraşului, pentru a participa la petrecerea pe care o prietenă a agentului o dădea cu ocazia zilei sle de naştere.

Poliţistul a fost dat afară, după o anchetă în care s-a stabilit că a încălcat normele de conduită.

Patrichi, în vârstă de 27 de ani, a intrat în Poliţie în anul 2004, după ce a absolvit Şcola de Agenţi de la Câmpina. Colegii spun că nu a avut nicio altă abatere, până la momentul în care a fost dat afară şi că nimeni nu bănuia că duce o viaţă dublă, de om al legii şi proxenet.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald >>

Citește și: