Florin Zafiu
187 vizualizări 5 sep 2019

Părinţii Alexandrei au părăsit sediul DIICOT după o oră de audieri, în prezenţa avocatului, fără să facă declaraţii.

Întrebaţi dacă au predat cartea de identitate a Alexandrei, mama şi tatăl copilei de 15 ani, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o şi incinerat-o în butoi, în curtea casei sale din Caracal, au refuzat să răspundă.

Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că familia Măceşanu nu a predat cartea de identitate a Alexandrei.

De altfel, la intrarea în sediul DIICOT, tatăl Alexandrei Măceşanu a spus că nu va preda actul.

Familia Măceşanu s-a prezentat la DIICOT şi pentru a cere raportul INML în prezenţa avocatului şi, în funcţie de raport să ceară o contraexpertiză. De asemenea, a solicitat mai multe lămuriri în legătură cu dosarul Caracal.

Procurorii DIICOT din cadrul Structurii centrale au dispus, luni, prin ordonanţă, predarea de către familia Alexandrei Măceşanu a cărţii de identitate către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, după ce raportul de expertiză genetică a arătat cu probabilitate de 99,93% că victima arsă în butoi este fiica lor.

În baza raportului, ar putea fi cerut certificatul de deces.

Familia Măceşanu a refuzat, însă, luni, predarea cărţii de identitate a Alexandrei, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport.

 

Citește și: