Raluca Lazaroi
125 vizualizări 16 aug 2019

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că femeia le-a povestit anchetatorilor că mai are trei copii de 6, 8 şi 10 ani şi nu a mai vrut alţii. Din acest motiv a ajuns să îi omoare pe nou-născuţi.

Până acum, femeia este acuzată de pruncucidere în cazul unui bebeluş pe care l-a născut viu pe 9 august, acasă, singură şi neasistată medical.

Soţul femeii le-a declarat procurorilor că nu ştia că soţia sa este însărcinată.

Femeia a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale după naştere şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

În acest caz şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a declanşat o anchetă, cei trei copii ai femeii afându-se deocamdată în grija unei mătuşe.

Ancheta de la Suceava a început după ce un bebeluş a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinaţională. Cazul a fost semnalat de un poliţist din sat, care a văzut femeia gravidă, iar apoi a sesizat că aceasta nu mai are burtă, dar nici copil. Ulterior, anchetatorii au descoperit în grădina femeii resturile a doi bebeluşi, probabil îngropaţi imediat după naştere, în 2016 şi 2018.

 

Citește și: