179 vizualizări 10 ian 2020

„Îl aşteptăm pe parcursul conferinţei de presă, poate apare şi domnul ministru sau poate este preocupat într-un apartament să mai salveze nişte şerpi. (...) Vor mai exista întâlnir între noi în viaţa aceasta”, a spus Firea în deschiderea unei conferinţe de presă.

De asemenea, primarul Capitalei a mai anunţat că a pregătit o plângere pe numele lui Costel Alexe.

„Am pregătit plângerea împotriva ministrului Mediului, domnul Costel Alexa (sic!), pentru că a indus panică în rândul populaţiei afirmând în emisiuni televizate şi reluând acele declaraţii pe pagina sa de socializare că în Bucureşti, cetăţenii ar trebui să poarte mască de protecţie şi că se respiră otravă. Consider că domnul Alexa (sic!) a avut sau are un interes şi politic şi patrimonial făcând aceste afirmaţii, deoarece în afara faptuilui că induce stare de panică în rândul populaţiei şi în rândul ambasadorilor, pune pe fugă sistemul investişionale”, a explicat Firea.

Oamenii de afaceri din Capitală ar putea să îşi relocheze activitatea, mai punctează primarul Capitalei.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a scris pe Facebook că Firea ar trebui să se mute în Capitală, pentru a vedea că bucureştenii „pur şi simplu inhalează otravă”.

„Nu mă las intimidat! Doamna primar Firea, aveţi cumva impresia că oraşul Bucureşti e proprietatea dumneavoastră? Îmi recomandaţi "să mă mut din Bucureşti" dacă nu îmi convine faptul că oraşul este unul extrem de poluat şi care generează deşeuri, aşa cum am atras atenţia”, îşi începe postarea ministrul Mediului. Afirmaţia vine în contextul în care Gabriela Firea i-a spus că ar trebui să se mute din Capitală, dacă nu îi place acest oraş.

 

Citește și: