Gandul
306 vizualizări 20 ian 2020

Accidentul tragic a avut loc pe via del Bosco, între localităţile Passatore şi San Pietro del Gallo din provincia Cuneo.

„Originară din Fălticeni, conaţionala noastră avea 49 de ani, era rezidentă alături de familia sa în localitatea italiană Busca din aceeaşi provincie menţionată mai sus şi lucra ca îngrijitoare. În aceeaşi seară, Georgeta se afla la volanul maşinii sale, o Toyota Yaris, când, din cauze în curs de investigare încă, s-a lovit frontal de un autobuz care venea din sens opus. În autobuz se afla doar şoferul, care nu a suferit răni grave, dar românca noastră în schimb a decedat în urma rănilor suferite după impact”, transmite publicaţia jurnalemigrant.com.

Cei doi copii ai Georgetei, în vârstă de 16 ani, respectiv 19 ani, le-au spus localnicilor că au denvoie de ajutor pentru a aduce trupul neînsufleţit al mamei lor în ţara natală.

Sursă FOTO: La Stampa - accidentul rutier tragic

Aceştia au sărit imediat în ajutorul românilor şi au organizat o strângere de fonduri la un magazin din zonă.

„RO55 RZBR 0000 0600 0931 7223 – Vasilcu Andrei. Cine are posibilitatea, să pună mâna pe inimă pentru a ajuta familia îndrăgitei noastre prietene, Georgeta Mariana Vasilcu pentru a putea fi repatriată în România. Mulţumesc tuturor din inimă”, este mesajul publicat şi de prietena conaţionalei noastre, Koromi Irina”, potrivit jurnalemigrant.com.

Sursă FOTO: Georgeta Mariana Vasilcu / Facebook

 

 

Citește și: