Gandul
158 vizualizări 16 ian 2020

„De cele mai multe ori, deţinuţii încarceraţi pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special”, au spus mai mulţi deţinuţi.

Unii dintre cei încarceraţi i-au scris mamei Luizei Melencu, spunând că Dincă ar face parte dintr-o vastă reţea de traficanţi de carne vie.

Dincă ar putea fi speriat de ameninţările colegilor de la Craiova, mai ales că nu a avut o şedere uşoară nici la Jilava.

Surse din cadrul anchetei au declarat că, la Jilava, Dincă a fost „enervat” de deţinuţi şi simte că nu mai poate deţine „controlul”.

„În faţa lor e un alt om. Se vede că îi e teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au precizat sursele respective.

Anchetatorii spun că există suficiente dovezi care să demonstreze că Dincă le-a violat şi ucis pe Alexandra şi Luiza. El are opt capete de acuzare: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte - două infracţiuni.

În acelaşi dosar este acuzat şi un amic de al lui Dincă, Fane Risipiţeanu, care este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Citește și: