Firuta Flutur
252 vizualizări 28 nov 2019

Audierea vine după ce, miercuri, DIICOT a anunţat că a mai fost reţinut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reţinut, cât şi Dincă, au violat-o pe tânără.

Inculpatul a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum procurorii au administrat probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale împotriva acestuia.

La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violenţă pe Melencu Luiza, care aştepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal şi a fost surprins de inculpatul reţinut, a anunţat Giorgiana Hosu, adjunct DIICOT.

Potrivit lui Hosu, bărbatul a observat-o pe Luiza Melencu sechestrată în maşină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă. Atunci când a fost reţinut, le-a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intreţină relaţii sexuale cu tânăra. Bărbatul era folosit de Dincă ocazional la muncile din gospodărie.

El este o persoană fără loc de muncă, fără şcoală, fără un domiciliu stabil, fără venituri, necăsătorit, fără copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul se numeşte Ştefan Risipiceanu.

Citește și: