20291 vizualizări 8 aug 2017

„Mi-a făcut o vizită în detenţie la Jilava şi cerându-mi iertare. Este verificabil acest lucru, documentele sunt publice, cu siguranţă. Mi-a zis exact aşa <Relu, te rog iartă-mă, nu am avut ce face, doamna Stanciu ne-a spus zis că trebuie să fie o decizie luată în unanimitate. Mi-a spus tot atunci că a rugat-o pe doamna Stanciu să îi lase în pace măcar pe oamenii nevinovaţi care sunt condamnaţi alături de mine şi care chiar nu au nicio vină şi a spus că nu se poate, că aşa trebuie să se întâmple”, a declarat Fenechiu, adăugând că dacă ar fi trăit, Dumitraşcu şi-ar fi asumat toate riscurile şi ar fi spus adevărul.

El a fost, însă, contrazis, vehement, de Gigi Becali, care a declarat la o televiziune că judecătoarea Sofica Dumitraşcu, cea care a decedat la începutul acestui an, şi care era verişoara finanţatorului FCSB, i-a spus că Fenechiu este vinovat.

  ”Nu mi-a spus însă nimic despre el, despre Relu Fenechiu. Mi-a spus că sunt persoane în dosar care nu au nicio treabă şi au luat condamnare”, a explicat Becali.

Citește și: