323 vizualizări 11 aug 2019

Duminică dimineaţă, în jurul orei 08.30, un băiat a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost răpit şi este închis într-o casă.

„Imediat, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 şi ai secţiilor 17, 18, 19 şi 24 au demarat verificările. Cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost demarate şi verificările de ordin tehnic.Toate forţele implicate, în mai puţin de 4 ore l-au depistat pe minor. Acesta, un băiat de 15 ani, se plimba împreună cu mai mulţi prieteni. A fost condus la secţia de poliţie, unde au sunt prezenţi şi părinţii săi", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis Mediafax.

În căutarea tânărului au fost implicaţi nu mai puţin de 26 de poliţişti, în sprijinul lor venind şi 38 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.

Conform prevederilor legale, părinţii minorului vor fi sancţionaţi contravenţional.

„Facem un apel şi în acelaşi timp vrem să atragem atenţia că aceste jocuri îi costă pe părinţi şi duc inevitabil la întârzieri în soluţionarea celorlalte cazuri anunţate", transmite Poliţia Capitalei.

Citește și: