63 vizualizări 10 oct 2019

"Nu voi mai veni cu date suplimentare pentru a combate acest mini-text al moţiunii de cenzură. Aş vrea să le răspuns antevorbitorilor mei pentru că au aruncat tot felul de invective. A vorbit doamna Turcan despre un guvern nelegitim. Doamnă, câştigaţi întâi alegerile, nu faceţi majorităţi cu trădătorii şi abia apoi vorbiţi despre legitimitate. Aţi vorbit despre siguranţa cetăţeanului. Aţi fost complici, că aţi votat la vremea respectivă toate acele chestiuni. Vorbiţi şi acum despre fpatul că vreţi dă daţi afară 400.000 de bugetari, nu dumneavostră, ci eminenţa cenuşie al PNL, domnul Cîţu", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, în plenul Parlamentului.

Fostul ministru al Muncii a precizat că poriectul privind recursul compensatoriu, prin intermediul căruia liderul USR Dan Barna a spus că au fost eliberaţi 22.000 de deţinuţi, a fost conceput de Raluca Prună.

"Aţi vorbit despre recursul compensatoriu. Să nu uităm că e scris de doamna Raluca Prună. Să nu uităm că l-aţi votat. Ne-aţi vorbit aici despre faptul că nu veţi tăia nimic de la oamenii cinstiţi şi muncitori din România. Păi vorbiţi cu dl Orban care a spus că va abroga legea salarizării când va veni la guvernare. Legea salarizării se aplică tuturor oamenilor. Sunt toţi hoţi?", a completat Vasilescu.

Citește și: