Alexandra Mortu
525 vizualizări 16 ian 2020

Detaliile privind incinerarea jurnalistei Cristina Ţopescu au fost anunţate de TVR, care, miercuri seară, de la ora 22.30, a programat o ediţie specială „In memoriam Cristina Ţopescu”, un colaj de secvenţe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum „Duelul Vedetelor” şi celebrele Revelioane ale anilor ‘90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă TVR.

Şerban Huidu a fost printre cei care au depus un ultim omagiu jurnalistei Cristina Popescu, acesta aducând la capela Şerban Vodă, din Cimitirul Bellu, o coroană de flori pe care era scris un mesaj emoţionant: „Sincere condoleanţe” şi „Cronica Cârcotaşilor”, mesajul fiind transmis din partea întregii echipe. 

„Fosta mea colega, Cristina, nu mai e. E una din veştile alea care te lasă mut şi prost. Nu pricep nimic. Am filmat mult cu ea. Toţi cei de la Cronica au filmat”, este mesajul postat de Şerban Huidu pe Facebook, pe 12 ianurie 2020, la scurt timp după ce trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost descoperit în asa ei din Otopeni.

Trupul Cristinei Ţopescu va fi incinerat joi, 16 ianuarie iar ceremonia va avea loc la Crematoriul Uman Vitan Bârzeşti din Bucureşti. 

 

Citește și: