Vasile Magradean
506 vizualizări 29 nov 2019

Şefa de promoţie a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, Andreea-Elena Scafeş, a spus, vineri, adresându-se colegilor la festivitatea de absolvire, că aceştia trebuie să încerce să fie schimbarea de care este nevoie.

„Fiţi mândri că aţi reuşit. Păstraţi-vă principiile, implicaţi-vă şi încercaţi să fiţi schimbarea de care este nevoie. Onoraţi jurământul pe care l-aţi depus astăzi şi, poate cel mai important, nu uitaţi că, înainte de a fi poliţişti, sunteţi oameni”, a spus Andreea-Elena Scafeş.

Ea din judeţul Suceava şi a absolvit Şcoala de agenţi de poliţie ca şef de promoţie, cu media 9,90.

La festivitatea de acordare a gradului profesional de agent de poliţie au participat, printre alţii, adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Carmen Camelia Ţuicu, mitropolitul Clujului, IPS Andrei, autorităţi locale şi judeţene.

Cei 287 de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, 158 de băieţi şi 129 de fete, se vor prezenta în 2 decembrie la sediile unităţilor de poliţie la care au fost repartizaţi.

Toţi agenţii au fost pregătiţi pentru specializările Ordine publică, iar o parte dintre aceştia au parcurs module diferenţiate de Investigaţii criminale şi Cercetarea criminalistică a infracţiunilor.

Şcoala de poliţie clujeană a fost înfiinţată în 2004 şi a pregătit, până în prezent, 17 serii de elevi, reprezentând peste 4.500 de agenţi de poliţie.

 

Citește și: