Alexandra Mortu
63 vizualizări 13 aug 2019

ROMÂNIA, MARŢI NOAPTEA

AVERSE ÎN VEST ŞI NORD-VEST

La noapte, temperaturile rămân ridicate mai ales în sudul ţării, unde minimele vor fi de 23 de grade Celsius. În partea de nord-vest a ţării sunt posibile averse şi descărcări electrice iar vântul va sufla cu intensificări. În zonele depresionare minimele vor fi de 12 grade Celsius.

BUCUREŞTI

ÎNCĂ DOUĂ ZILE CANICULARE, DE JOI SCAD TEMPERATURILE

În Bucureşti vremea rămâne şi azi caniculară cu disconfort termic. Maxima zilei va ajunge la 36 de grade Celsius iar cerul va fi senin. Ziua de mâine va fi una călduroasă, cu 34 de grade în termometre şi cer mai mult senin. De joi, vremea se răcoreşte, iar după amiaza şi seara se vor înregistra averse cu tunete şi fulgere iar vântul va sufla cu putere. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius. 

LITORAL

VREME FRUMOASĂ

Pe litoral, vremea se păstrează frumoasă cu temperaturi mai scăzute decât în restul ţării, de până la 29 de grade Celsius. Cerul va fi senin azi, iar vântul va sufla slab şi moderat. La noapte temperatura aerului va fi de 20 de grade Celsius iar cerul se va menţine senin.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

 DE MÂINE SCAD TEMPERATURILE

De mâine, vremea se răcoreşte. În Crişana şi Maramureş temperaturile scad drastic, până la 24 de grade Celsius. În restul ţării vremea rămâne călduroasă, caniculară chiar în Oltenia şi Muntenia unde se vor înregistra 35 de grade. În nord, centru, la deal şi la munte vremea va deveni instabilă în a doua parte a zile când va ploua abundent iar vântul va sufla cu putere. Joi, instabilitatea atmosferică va cuprinde cea mai mare parte din ţară, iar temperaturile vor scădea până la 21 de grade în Transilvania şi 31 de grade Celsius în sud.


 

 

 

Citește și: