Luiza Paraschivu
839 vizualizări sâmbătă, 13:28

Întrebată de MEDIAFAX despre declaraţia omului de afaceri şi candidatului la prezidenţiale Viorel Cataramă, care a spus că filmuleţul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparţine şi îl are de o lună, iar fata din imagini nu ar fi Luiza, Monica Melencu a spus: „Nu mai ştiu ce să cred. Nu ştiu ce să mai zic. Asta aud acum de la dumneavoastră.(...)Suntem chiar ruinaţi”.

Întrebată ce va face mai departe, mama Luizei a spus că nu ştie: „Nu ştiu ce vom face mai departe. Ne consultăm în familie. Sunt veşti care vin pe nepregătite, vedeţi”.

Legat de faptul că ar putea pleca în Italia, Monica Melencu a spus că nu a decis încă: „Trebuie să luăm o decizie. Sunt alegerile acum, nu am putut să mă decid.(...) Să ne zică unde au văzut-o! Exclus nu ar fi să merg. Pot să mă urc într-un microbuz , avion...să văd despre ce e vorba. Prea multă încredere în autorităţi nu mai am că se fac şapte luni poimâine şi noi nu ştim absolut nimic”.

Vineri seara, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-o transmisie live pe Facebook şi apoi la Antena 3 că a intrat în posesia unui filmuleţ care o arată pe o tânără ieşită la prostituţie în Italia şi care este Luiza Melencu, a doua fată dispărută în Caracal.

Cumpănaşu a afimat că mama şi bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenţie înregistrată la Antena 3 Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon şi că nu se aude bine.

Ulterior, omul de afaceri şi candidat la prezidenţiale Viorel Cataramă a spus că filmuleţul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparţine şi îl are de o lună.

Cataramă a infirmat că ar fi Luiza şi l-a acuzat pe Cumpănaşu că se foloseşte de caz pentru a atrage voturi.

„Am trimis echipe profesioniste să investigheze în Italia. La un moment dat mi-au trimis acest film că apreciază că sunt mari şanse ca fata să fie Luiza. Am dat filmul spre analiză, am discutat şi cu o televiziune, România TV, şi am convenit după o analiză cu specialişti că fata nu este Luiza şi nu am dat nimic", a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Acesta a spus că a primit filmuleţul în data de 12 octombrie, adică în urmă cu o lună şi nu a contactat familia Melencu pentru că nu a vrut să dea speranţe până nu avea o confirmare. Cataramă l-a acuzat pe Alexandru Cumpănaşu că se foloseşte de acest caz pentru a obţine voturi la prezidenţiale: „Acest impostor a luat capturi din film şi cu o zi înainte de alegeri le-a dat susţinând o minciună pentru a influenţa opinia publică".

MEDIAFAX a intrat în posesia filmuleţului, dar nu îl va publica. Acesta conţine imagini cu o tânără care intră în dialog cu posibili clienţi aflaţi într-o maşină şi care, după câteva cuvinte în italiană, recunoaşte că este româncă.

 

Citește și: