7394 vizualizări 11 sep 2019

Gheorghe Dincă are 4 copii, trei băieţi şi o fată. Vecinii au dezvăluit că familia s-a destrămat cu aproximativ 10 ani în urmă când Dincă s-a întors singur din Italia, iar soţia sa venea acasă o dată sau de două ori pe an. Totodată, copiii nu au mai fost văzuţi niciodată acasă, scrie Adevărul.

Oamenii susţin că înainte să plece familia în italia, unul dintre copiii lui Dincă, mai exact Dan, fiul cel mare, ar fi fost participat la un viol în grup.

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, a povestit o vecină a principalului suspect în cazul Caracal.

Mărturia vecinei a fost confirmată de Victor Mieilă, unul dintre apropiaţii lui Dincă.

„A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat apropiatul lui Gheorghe Dincă.

Daniela şi Dan Dincă le-au spus procurorilor că în ziua dispariţiei Alexandrei i-ar fi văzut pe cei doi ieşind din casa tatălui lui la ora 10:00, chiar în momentul în care adolescenta era răpită.

„Nu ştiu de ce au zis aşa. Poate doreau să arunce pe noi, să-l protejeze pe taică-său. Habar n-am. Noi mergeam des la George. Fane şi dormea acolo, dar nu ştiam noi ce face. În ziua aia n-am fost sigur acolo. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mai adăugat Mieilă.

Foto: Captură

Citește și: