Raluca Lazaroi
81 vizualizări 8 apr 2019

O femeie de 33 de ani din judeţul Cluj a fost arestată, fiind acuzată că, împreună cu fiicele ei, au furat o sumă 6.600 de euro de la o familie din Bistriţa-Năsăud.

Conform Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud femeia, din localitatea Recea Cristur, judeţul Cluj, şi-ar fi luat fetele să fure dintr-o locuinţă din comuna Livezile. De aici, ar fi sustras suma de 6.600 de euro.

“Furtul a fost comis la data de 24 martie, (...) poliţiştii au identificat o femeie de 33 de ani din Recea Cristur, judeţul Cluj, bănuită că împreună cu fiicele ei minore, de 11 şi 12 ani, ar fi sustras suma de 6.600 de euro, din locuinţa unei femei din localitatea Livezile. Poliţiştii au reuşit să recupereze suma de 6.000 de euro, bani care au fost restituiţi păgubitei. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentată instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cele două copile au fost internate în centrul de primire în regim de urgenţă Bistriţa din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii bistriţeni continuă cercetările pentru a afla dacă femeia a mai comis şi alte infracţiuni.

Citește și: