4142 vizualizări 14 aug 2019

Pe imagini se vede cum Alina Mirea face live pe Facebook în timp ce conduce şi cântă, scrie Cotidianul.

La un moment dat, se vede cum în maşină se află şi o fetiţă, pe scaunul din dreapta, care nu pare să poarte centura de siguranţă.

Dacă nu era destul de periculos, procurorul din Timiş aplaudă în timpul melodiei, luând ambele mâini de pe volan.

„Alina eşti superbă, dar un sfat prietenesc.. live-ul nu face bine la volan…fă live acasă şi te apreciem toţi, dar când eşti la volan? Ne dai fiori şi …te iubim şi nu vrem să zicem că te-am iubit", a comentat un bărbat.

Procurorul nu se află la prima ispravă de acest fel. Într-un alt filmuleţ, femeia apare în timp ce conduce şi cântă o altă melodie.

În şedinţa de luni, Guvernul a adoptat noi modificări ale Codului Rutier care au drept scop prevenirea accidentelor de circulaţie provocate de şoferii care folosesc telefonul mobil pentru a transmite live pe reţelele de socializare.

„Astfel, se va interzice ţinerea în mână ori folosirea cu mâinile în orice mod a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcţia de înregistrare ori redare text, foto sau video, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat în mişcare. Varianta aflată în prezent în vigoare interzice doar folosirea telefoanelor mobile în timpul mersului”, informează Ministerul de Interne.

Nerespectarea noilor prevederi se va sancţiona cu patru puncte de penalizare şi amendă cuprinsă între 6-8 puncte amendă.

Foto: Captură

 

Citește și: