Laura Petrescu
841 vizualizări 30 ian 2020

Tatăl bărbatului din Braşov, care a căzut de la etajul 10, cu fetiţa de trei luni în braţe, ambii murind, spune că fiul său era fericit cu soţia şi cu cei doi copii.

„Nu ştim nimic. Suntem într-un punct în care nu ştim nimic. Nu se certau. Erau fericiţi, aveau doi copii”, a spus tatăl bărbatului decedat.

Mama bărbatului consideră că întâmplarea de joi dimineaţă a fost un accident, petrecut când fiul ei ar fi vrut să deschidă geamul.

„Eu aşa cred (că a fost accident – n.r.). El era mereu cu fetiţa în braţe. O fi dat să deschidă geamul, să împingă plasa, nu ştiu”, a spus mama braşoveanului.

Întrebată de jurnalişti dacă nora a văzut accidentul, femeia a spus că aceasta le-a spus că era în altă cameră.

Bărbatul de 37 de ani şi fetiţa lui au căzut, joi, de la etajul 10, iar în urma impactului cei doi au murit. În momentul producerii tragediei, în casă mai erau soţia bărbatului şi un alt copil de trei ani. Surse judiciare au spus că femeia le-a declarat anchetatorilor că ea şi soţul ei nu s-au certat şi nu ştie ce s-a putut întâmpla. De altfel, vecinii spuneau că este vorba de o familie liniştită care nu avea probleme financiare.

 

Citește și: