Raluca Lazaroi
51 vizualizări 28 nov 2019

Consiliul Profesoral al şcolii din localitatea Dângeni a decis miercuri ca trei elevi, cei doi implicaţi în bătaie şi cel care a filmat şi distribuit imaginile, să fie sancţionaţi cu mustrare scrisă şi cu scăderea notei la purtare.

„Conducerea şcolii a decis scăderea notei la purtare în urma recomandărilor Consiliului. Singura măsură pe care conducerea şcolii o putea lua era mustrarea scrisă, însoţită de scăderea notelor la purtare. Elevii vor avea notele scăzute la 6, 7 şi 8. Elevii regretă incidentul, sunt speriaţi şi vor fi incluşi întru-un program de consiliere personală”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Achiţenei, directorul şcolii generale din Dângeni.

După ce imaginile extrem de violente cu bătaia celor doi elevi care îşi împart pumni şi picioare chiar în sala de clasă au apărut online, Inspectoratul de Poliţie Botoşani s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă.

„Inspectoratul de Poliţie Botoşani s-a autosesizat în acest caz. Se fac cercetări într-un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”, a spus Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani.

 

Citește și: