Raluca Lazaroi
80 vizualizări 6 aug 2019

Poliţistul din Suceava, angajat în cadrul secţiei de poliţie rurală Dărmăneşti, a fost găsit împuşcat luni seara şi este în continuare în stare foarte gravă la spitalul din Suceava. El urmează să fie operat din nou, după ce noaptea trecută a suferit o altă intervenţie.

„Este în continuare în stare foarte gravă, urmează să fie operat din nou. Pacientul este comatos şi ventilat mecanic. Nu se pune problema de a fi transferat în altă parte”, a declarat, crespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Mircea Macovei.

Bărbatul transportat în stare critică la spitalul din Suceava a fost descoperit inconştient de colegii săi care au văzut pe Facebook un mesaj de adio care le-a trezit suspiciuni.

La scurt timp după ce a fost găsit, a fost alertat elicopterul SMURD, însă medicii au stabilit că nu poate fi transferat întrucât starea lui este critică.

Potriviti primelor informaţii, poliţistul s-a împuşcat în cap pe un deal de la marginea oraşului Suceava în condiţiile în care avea probleme sentimentale, despărţindu-se recent de soţie.

Citește și: