821 vizualizări 7 aug 2019

„Nu am cum să comentăm, nu ştiu (care sunt acuzaţiile -n.r.), acum aflăm. Consider că este o neînţelegere", a declarat Sorin Mîndruţescu, la intrarea în sediul DNA.

Ştirea iniţială

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, miercuri, percheziţii la sediul companiei Oracle din Pipera, într-o cauză privind anumite fapte de corupţie în cadrul unor contracte, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. 

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, miercuri, percheziţii la sediul companiei Oracle din Pipera, în cauză existând suspiciuni de fapte de corupţie în cadrul unor contracte.

Directorul general Oracle România, Sorin Mîndruţescu, a transmis, prin intermediul avocaţilor că a răspuns tuturor solicitărilor procurorilor.

„La acest moment, nu pot face niciun comentariu întrucat nu cunosc ce acuzaţii formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor şi că voi adopta o astfel de conduită şi pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedură în curs, voi rămane rezervat cu declaraţiile, apreciind ce ele trebuiesc făcute doar în cadru instituţional", a transmis directorul general Oracle România, Sorin Mîndruţescu, prin intermediul avocaţilor.

Citește și: