Nicolae Oprea
495 vizualizări 17 sep 2019

„Serviciul de taxi din Bucureşti este o ruşine. Când vin oamenii în Bucureşti, acest serviciu este o ruşine. Nu aţi făcut nimic în trei ani pentru a îmbunătăţi acest serviciu. (...) Din punctul meu de vedere este o activitate de tip mafiot. Aş vota acest proiect dacă ar fi pentru maşini hibrid sau electrice”, a spus Ciprian Ciucu în şedinţa CGMB de marţi.

În replică, primarul general, Gabriela Firea, i-a răspuns lui Ciucu, precizând că în mandatul ei s-a votat un regulament în premieră pentru serviciul de taxi.

„Mă acuzaţi că nu am făcut nimic în acest sens. Dar eu ştiu că eu am propus şi CGMB a votat un regulament în premieră, inspirat din ţările europene. Zilnic se fac controale şi se dau amenzi celor care nu respectă regulamentul”, a precizat Gabriela Firea.

Schimbul de replici a avut loc în contextul în care Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, marţi, un proiect care prevede acordarea, de la 1 ianuarie 2020, a 3.000 de eco-vouchere, în valoare de 15.000 mii de lei fiecare, pentru taximetriştii care îşi casează autoturismele poluante.

Citește și: