Silviu Bănilă
2253 vizualizări 20 ian 2019
La capitolul plusuri, Radu Moraru se bucură de un „suport media la dispoziţie 100%”.
 
Moraru are însă şi puncte slabe: duşmani politici şi economici, situaţia financiară precară a afacerilor sale, lipsa unei bune prezenţe pe reţelele de socializare, ticuri de exprimare enervante şi jignitoare, radicalizare prin creştinism, scrie paginademedia.ro, citând analiza SWOT.
 
Pe de altă parte, Radu Moraru este „foarte cunoscut în societatea românească, patronul televiziunii Naşul TV-suport media la dispoziţie 100%, bun vorbitor, foarte greu de enervat în public”.
 
 

 

În analiza sa SWOT, candidatul Moraru vorbeşte despre oportunităţile INDEPENDENTE de persoana sa, care l-ar putea ajuta în cursa pentru fotoliul de preşedinte al ţării: imaginea dezastruoasă a clasei politice, corupţia uriaşă, încrederea foarte scăzută în oamenii politici, partidele mici, fără lideri prolifici, mulţimea de români care NU vin la vot şi „28 de ani de minciuni politice şi neîmpliniri economico-sociale”.

„Să fiţi iubiţi, oameni buni! Mă ştiţi aşa, la masa asta, de aproape o viaţă. Am convins milioane de români că pot face o televiziune liberă Naşul Tv şi acum a sosit timpul să vă conving, milioane de oameni, că voi fi un preşedinte mai bun. Un preşedinte de ţară, un om care îşi iubeşte neamul şi ţara. La 100 de ani cred că România merită un preşedinte mai bun, care să aducă linişte, prosperitate, să scăpăm odată de griji, sărăcie şi puţin să ne fie mai bine.

 

Românul se mulţumeşte cu puţin, dar nici acest puţin nu i-a fost dat în anii ăştia grei. Să fiţi iubiţi, ne pregătim în 2019 să luptăm şi de aici se poate întâmpla orice. Cu orice risc, cu multă energie, de unul singur, pentru că voi fi independent, voi fi şi voi încerca patru ani, măcar patru ani să fiu cel mai bun preşedinte! Să fiţi iubiţi!”, este mesajul lui Moraru.

foto: paginademedia.ro

Citește și: