Adriana Mit
858 vizualizări 1 oct 2018

Suspecţii în cazul bărbatului în vârstă de 39 de ani, cunoscut în lumea interlopă din Arad, împuşcat luni în picior, pe o stradă din oraş, au fost identificaţi.

Potrivit IPJ Arad, au fost identificaţi doi bărbaţi de 33 şi de 34 de ani, bănuiţi că l-au împuşcat pe cel de 39 de ani,

La această oră, poliţiştii sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad acţionează ăentru depistarea celor doi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, un dosar penal pentru tentativă de omor, deţinere şi uz de armă letală fără drept a fost deschis, luni, după ce asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani s-au tras focuri de armă pe stradă.

Incidentul a avut loc, luni dimineaţa, la intersecţia străzilor Podului cu Vadului, din oraşul Arad.

“În jurul orei 04.30, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi prin apel telefonic la 112 despre faptul că pe raza municipiului Arad, un bărbat de 39 de ani din Horia ar fi fost agresat prin împuşcare de către persoane necunoscute”, a arătat IPJ Arad.

Bărbatul, care este cunoscut în lumea interlopă din Arad, a fost împuşcat în zona picioarelor, fiind transportat la Spitalul Judeţean Arad pentru îngrijiri medicale, iar apoi internat pe Secţia de Chirurgie, unde urmează să fie supus unei operaţii.

“Se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea identificării celor care se fac vinovaţi de comiterea faptei”, a mai informat IPJ Arad.

 

Citește și: