Ionut Jifcu
734 vizualizări 9 aug 2018

Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova a anunţat într-o conferinţă de presă, că este nevoit să oprească amenajarea unui bazin cu plante acvatice şi peşti, investiţie pe care o începuse în curtea unităţii medicale, în urma izbucnirii unui scandal pentru că nu a respectat paşii legali.

Demetrian a afirmat că a comandat deja peştii, dar este nevoit să amâne investiţia „până când se poate face totul legal”.

„Construcţie este mult prea mult spus. Mi-am cerut scuze conducerii Consiliului Judeţean Dolj pentru acest gest. O să reiau toţi paşii în mod legal şi o să fie făcut aşa cum trebuie. Am crezut că este nevoie de acţiune, mai puţine termene de aşteptare. A fost poate o naivitate din partea mea. Mi-o asum. Era vorba despre o investiţie minimă, suportată în totalitate de mine, nu ar fi presupus nicio cheltuială pentru spital. Era vorba despre amenajarea unui mic bazin cu nuferi, plante acvatice, cu peşti, pe care îi şi comandasem, în naivitatea mea. O să amân această lucrare până când se poate face totul legal”, a declarat managerul.

Şeful Spitalului Craiova a început amenajarea unui bazin cu peşti în curtea unităţii

El a adăugat că va duce investiţia la bun sfârşit întrucât spaţiul din curtea spitalului „nu arată deloc bine”, fiind plin cu chiştoace şi gunoaie.

„Cei de la Consiliul Judeţean Dolj au veni azi (joi - n.r.) aici şi am discutat despre un viitor proiect. Nu este un heleşteu, acesta presupunând excavare. Totul se întâmpla la suprafaţa pământului, o groapă de refugiu pentru peşti, de aceea am crezut că îl pot face fără să aştept după zeci de aprobări. Există variante ca eu să sponsorizez lucrarea, ceea ce voi şi face. Spaţiul de acolo, din spatele unităţii spitaliceşti, trebuie amenajat întrucât nu arată deloc bine. Locul acela era un spaţiu plin cu chiştoace, cu ambalaje, nimic mai mult”, a conchis Alin Demetrian.

 

Citește și: