Vasile Magradean
90 vizualizări 18 oct 2019

Senatorul PMP, Cristian Lungu, care a fost supus unei intervenţii chirugicale la un spital din Cluj-Napoca, de unde fusese dus cu ambulanţa la Bucureşti pentru a vota moţiunea de cenzură, a fost externat.

Cristian Lungu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost externat din spital şi e în convalescenţă, fiind slăbit în urma intervenţiei chirugicale.

Am fost externat joi din spital şi sunt destul de slăbit. Probabil voi participa la votul de validare al noului Guvern în Parlament, încă nu ştiu cum voi ajunge până la Bucureşti, dar o să încerc să ajung. Sunt în convalescenţă, sunt acasă, deplasările mele sunt reduse”, a spus Lungu.

Senatorul PMP Cristian Lungu a fost dus la Parlament cu ambulanţa, pentru a putea vota moţiunea de cenzură, iar imediat după vot s-a întors la Cluj Napoca pentru a fi operat.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, declara atunci, pentru MEDIAFAX, că senatorul Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie transportat cu ambulanţa pentru a putea vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, deşi urma să fie operat pe colon.

 

 

Citește și: