347 vizualizări 10 oct 2019

"Dragă, Viorica nu aveam intenţia să iau cuvântul pentru un simplu motiv: am fost partener 2 ani jumate. Dacă mă apucam eu să dau din casă aveam argumente de 10 ori mai tari decât PNL. M-ai atacat neelegant. Mă aşteptam altceva de la o persoană care a petrecut mult timp la Bruxelles. Ştiinta unui premier se refera la teme, nu la oameni, în fine...Doamna premier, încă premier, ne spunea la începutul verii că nu a fost ea însăşi, că a fost timorată, că nu se simţea confortabilă şi nu se identifica. Ce să înţeleg? Că asta vă caracterizează? Jocurile de racolare a unor membri ALDE? Pe unii i-aţi nominalizat miniştri. Ăştia au şi pus osul la treaba. Ăsta e stilul dv? Îmi pare rău, este un stil de lumea a treia. Credeam că România merge către Vest, nu către Est. vesti nu catre est", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

"Azi aveţi ocazia (...) să îşi aducă aminte de dv ca cineva care este ţinut ostatic cu forta la Palatul Victoria. Draga Viorica, dacă este adevărat, poţi să nu spui nimic, dar să clipeşti de două ori şi te eliberăm. Să ştii că există viaţă şi când nu mai eşti premier", a mai spus Tăriceanu.

Anterior, Viorica Dăncilă a spus: "îl avem pe domnul Tăriceanu, care şi dumnealui a pus umărul la acest demers sortit eşecului. Aşa cum a putut: fugind de la guvernare şi sacrificându-şi propriul partid, într-o bătaie de joc incredibilă la adresa românilor care ne-au votat în 2016. Cu toată experienţa domnului Tăriceanu, a căzut în mod ruşinos în capcana lui Victor Ponta şi şi-a asigurat un apus al carierei politice lamentabil. Era totuşi un destin predictibil, pentru că asta li se întâmplă celor ce se aliază cu Ponta: ajung trădaţi şi sacrificaţi în numele intereselor personale ale liderului Pro România - un alt artizan din umbră al acestei tentative, premierul demisionar pe Facebook, maestrul minciunilor şi expertul în jocuri de culise cu finalitate zero".

Citește și: