Departamentul Externe
5057 vizualizări 29 ian 2019

Trei bărbaţi, cu vârste de 20, 23 şi 25 de ani, sunt acuzaţi de uciderea lui Tudor Simionov (33 de ani) care lucra ca agent de securitate la un club din zona Park Lane (Londra). În incidentul în care a fost înjunghiat mortal românul au fost răniţi şi doi colegi de-ai acestuia, care între timp au fost externaţi, informează The Guardian.

Primul suspect, în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat singur la sediul Poliţiei din Londra, luni seară.

Un al doilea bărbat, cel de 20 de ani, a fost arestat la o adresă din nord-vestul Londrei, în cursul dimineţii, iar al treilea, de 23 de ani, în Hammersmith, în vestul capitalei britanice.

Suspectul în vârstă de 20 de ani a fost rănit în cursul operaţiunii Poliţiei, desfăşurată marţi într-un imobil din Brent, în nord-vestul Londrei. Potrivit Scotland Yard, individul a fost capturat de un câine poliţist imediat după ce sărise pe o fereastră şi încerca să fugă.

Anchetatorii urmăresc în continuare alţi doi indivizi periculoşi - Ossama Hamed (25 de ani) şi Nor Aden Hamada (23 de ani).

Detectivul Garry Moncrieff, coordonatorul investigaţiei, a declarat că: "Cei trei indivizi arestaţi vor fi interogaţi. Oricum, nu ne vom opri până când nu vor fi arestaţi toţi cei implicaţi în omorârea lui Tudor".

Detectivul i-a descris pe Hamed şi Hamada drept "indivizi periculoşi care trebuie arestaţi". "Oricine i-a văzut sau ştie ceva despre locul în care s-ar afla trebuie să contacteze Poliţia imediat", a spus Moncrieff.

Pe 28 ianuarie, familia fostului sportiv a fost anunţată că va trebui să mai aştepte pentru a putea repatria corpul neînsufleţit. Rudele doreau să-l înmormânteze pe 28 ianuarie, dar ancheta se prelungeşte.

Tudor Simionov, românul care şi-a pierdut viaţa într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea de Revelion, în jurul orei ocale 5:30, încercând să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă, era canotor.

El a practicat şi kickboxing-ul, sport care l-a ajutat să ia mai uşor contact cu lumea bodyguarzilor. Simionov plecase în Anglia pentru a urma cursuri de Masterat, visul său fiind acela de a deveni CEO, după cum a povestit pentru ProSport Ani Mironov.

Foto: Captură

 

Citește și: