Vasile Magradean
94 vizualizări 14 dec 2019

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii l-au depistat pe şofer la 15 minute de la producerea accidentului.

„A avut loc un accident la intersecţia străzii Macului cu strada Grănicerilor din Baia Mare, iar trei pietoni, care traversau regulamentar, au fost surprinşi şi accidentaţi de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei. Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 52 de ani la 15 minute de la sesizarea faptei, iar acesta a recunoscut că a condus autoturismul implicat în accident. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Meteş.

Şoferul vinovat a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, urmând a fi dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Directorul medical al SAJ Maramureş, Alexandru Ilieş, a declarat la rândul său corespondentului MEDIAFAX că pietonii răniţi sunt două fete de 16 ani şi un tânăr de 19 ani.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD şi o ambulanţă a SAJ Maramureş, care au acordat victimelor primele îngrijiri medicale şi le-au transportat la UPU Baia Mare.

 

Citește și: